Videó - Kezdjen el pénzt keresni 24 órán belül
More information Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Boss Capital

Marblestone Partners Ltd
Professzionális bróker, amely egy dizájnos, letisztult, könnyen használható weboldallal rendelkezik. Kezdőként, ön kapni fog egy két alkalmas, teljesen kockázatmentes kereskedést is a regisztrációnál.
Egy gyors tipp: Azt javaslom, hogy használja az alap (Call/Put) opciókat, amennyiben ön kezdő.
Minimum befizetés: 200$
 

  24Option

Rodeler Ltd
Megbízható cég, szép grafika és könnyű irányítás. Az ügyfélszolgálatuk e-mailben és telefonon az Ön nyelvén is elérhető.
Egy gyors tipp: Az oktatóközpontjukat közvetlenül a főoldalról érheti el. Ingyenes videókat, e-könyveket találhat, és a technikai ügyfélszolgálattal is kapcsolatba léphet.
Minimum befizetés: $250
 
 
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Szerezzen INGYENES információt a módszerről