Minute opciók - definíció, tulajdonságok, példák - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth

Minute opciók - definíció, tulajdonságok, példák

A minute opció egy bizonyos fajta bináris opció, rövid lejárati idővel (általában 60 másodperctől 5 percig) A hagyományos bináris opciókkal összehasonlítva (30 perc vagy több lejárati idő) nagyon kockázatosak lehetnek. Ilyen rövid időszak alatt jóval nehezebb megjósolni az ármozgást és általában a kifizetések sem túl magasak.

A minute opciók (nagyon rövid lejáratú opciók, 1-5 perces lejárati idővel) általában nem jelentenek jó választást a kezdők számára. A brókerek gyakran ajánlják őket, de a kezdetekben érdemes legalább 15 (de inkább 30-60) perces lejárati idejű bináris opciókkal kereskedni.

A minute opciók tulajdonságai:

Hasonlóan a bináris opciók többi fajtáihoz, minute opció vásárlása esetén a legnagyobb lehetséges veszteség (a befiizetett összeg) mindig ismert, a fogadás pedig az alátámasztó vagyontárgy (devizapár, árucikk, részvény, index) emelkedésére/esésére történik, emellett a kereskedő a lejárati idővel is tisztában van. Ugyanakkor ilyen esetben a lejárati idő nagyon rövid, mindössze pár perc.

A minute opciók a bináris opciók kategóriájába esnek, így előre meghatározott fix profitot nyújtanak, ha a befektető helyesen tippelt. A befizetés (opciós prémium befizetésének) megtörténte után az eredmény kétféle lehet:

  • Helyes tipp (vagyontárgy értéke emelkedik/esik) = fix kifizetés.
  • Helytelen tipp = a befektető részére nincs kifizetés.
  • Kifizetés: A fix mértékű kifizetés általában a befizetett összeg 70%-a.
  • Lejárati idő: Rövid, pár tucat perc.
  • Veszteség: A maximális veszteséget a befizetés (az opciós prémium) korlátozza.
  • Eredmény: A sikeres ügylethez az árnak pontosan egyetlen ponttal kell elmozdulnia a kiválasztott irányba.
  • Kötési ár: A kezdeti árszint, mely a lejárat pillanatában számított áron alapul. Ha pl. Ön FEL (Call) opciót vesz a Google részvényéből akkor, amikor azt 105,25 USD-ra tartják, Ön a részvény árának emelkedésére tippel és a kötési ár 105,25 USD. Az Ön számára ekkor az az előnyös, ha a részvény ára a kötési ár fölé emelkedik.

A minute opciók típusai:

  • FEL (Call) minute opció: FEL opció vásárlása esetén az Ön tippe szerint az alátámasztó vagyontárgy ára legalább egy pontot nő a kötési árhoz képest
  • LE (Put) minute opció: LE opció vásárlása esetén az Ön tippe szerint az alátámasztó vagyontárgy ára legalább egy pontot csökken a kötési árhoz képest

A minute opciók előnyei:

A befektetés eredménye pár percel belül kiderül

A minute opciók hátrányai:

Alacsonyabb kifizetés - általában mindössze 70% a hagyományos bináris opciók 80-85%-a ellenében
Kevesebb idő a döntéshozatalra
Nem könnyű helyesen megtippelni az árfolyam mozgásának irányát
A rövidtávú diagramok (gyertya = 1 perc) nem túl megbízhatóak

Összegzés

A rövidtávú (minute) opciók nem a legjobb választások a kezdők számára. Pár perc, illetve akár 60 másodperc nagyon kevés idő az ármozgások megbízható megtippelésére. Ezek az opciók főleg a brókerek számára előnyösek, illetve a tapasztaltabb kereskedők is használhatják őket néhány esetben, ha nagyon erős információkkal bírnak a jövőbeli ármozgásokról.

Ha Ön szeretne pár gyors tesztügyletetet nyitni bemutató számlával, érdemes kipróbálnia a minute opciókat. Viszont, ha Ön komolyan veszi a bináris opciókkal való kereskedést és a pénzkeresést, jobban teszi, ha hosszabb távú opciókban gondolkodik, normál lejárati idővel (30 perc vagy több). Ezekkel ésszerű profitra tehet szert hosszú távon.Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Binary.com

Binary Ltd.
Az elérhető legismertebb és legnagyobb múlttal rendelkező bróker oldal és az ingyenes fiók létrehozása csupán pár percet vesz igénybe.
Egy gyors tipp: Nagyon alacsony minimum befizetést kínálnak, de ha komoly összeget szeretne keresni legalább 200 dollár befizetése javasolt.
Minimum befizetés: $5
 
 


  Buzási Zsuzsanna (79.122.28.*) Írta

Érdeklődés    még sehol

Tisztelt Tóth Zoltán ! Szeretnék érdeklődni a munka iránt , az email címemre, ha kérhetném. Előre is köszönöm válaszát!

  Erdős Andrea (178.48.95.*) Írta

Több    -

Szia. Én is szeretnék ennyit keresni, szeretném ha még tudnád velem értetni a kereskedés lényegét.

  Séra László (176.63.30.*) Írta

Nyelv használata az ismeretszerzésben

Csak akkor tudnék belépni, ha magyar nyelven is lehetne intézni a dolgokat.

  Roland (94.21.240.*) Írta

Indikátorok    www.iqoption.com

Szia Zoltán! Érdeklődnék, ha nem titok, hogy milyen indikátorokat, milyen beállításokkal alkalmazol. Köszönöm!

  Szűcs Tamás (84.1.187.*) Írta

Érdeklődés    Még sehol. Az Etoroval ismerkedem csak nem vagyok

Szia! Kérdésem lenne. Az Etoroval kezdted a pénzkeresést vagy más broker oldalon?

  valentin iosif (188.211.226.*) Írta

kerdes

szeretnem megkerdezni,hogy mikor lehet elkezdeni es melyik bankba kell lefizetni a toket.

  Kovács Andrea (46.139.233.*) Írta

Kifizetés    Binatex

Szia! Én a kifizetéssel kapcsolatban írnék neked.. A Binatexen vagyok, de visszautasítják a kifizetést és írják hogy valami webmoneyt agy valami ilyesmit hozzak létre. Csináltam is de szerintem nagyon bonyolult nem tudom kezelni. Most mit csináljak? Nekem otp maestro kártyám van. Köszönöm

  Szabó Judit (217.65.121.*) Írta

Re: Kifizetés - Kovács Andrea

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy jutottál-e azóta előrébb a kifizetéssel kapcsolatban? Nekem sem fogadja el a bankkártyás opciót. Köszönöm előre is válaszod! :)

  Kassai Tünde (94.21.36.*) Írta

Tőzsde

Szeretném ki próbálni magam. Elég sok mindennek próbálkoztam én is már de legalabb 1 évet kell várni mire látok belőle valamit. Viszont most 5000ft többet nem igazán tudok be fektetni. Ez lehetséges?

  Trombitás Karolina (79.121.43.*) Írta

érdeklődés    nincs

Szeretnénk érdeklődést,kérni. De lehetne magyarul !!??,

  Rusztikusné Soós Márta (46.139.189.*) Írta

Szép napot kívánok! Szíves elnézést kérek a zavarásért, de kétségeim támadtak a leírtak alapján, hogy legális-e ez a munka. Fáradozását köszöni, tisztelettel: Márti

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.