Kezdjen el pénzt keresni 24 órán belül
More information

Minute opciók - definíció, tulajdonságok, példák

A minute opció egy bizonyos fajta bináris opció, rövid lejárati idővel (általában 60 másodperctől 5 percig) A hagyományos bináris opciókkal összehasonlítva (30 perc vagy több lejárati idő) nagyon kockázatosak lehetnek. Ilyen rövid időszak alatt jóval nehezebb megjósolni az ármozgást és általában a kifizetések sem túl magasak.

A minute opciók (nagyon rövid lejáratú opciók, 1-5 perces lejárati idővel) általában nem jelentenek jó választást a kezdők számára. A brókerek gyakran ajánlják őket, de a kezdetekben érdemes legalább 15 (de inkább 30-60) perces lejárati idejű bináris opciókkal kereskedni.

A minute opciók tulajdonságai:

Hasonlóan a bináris opciók többi fajtáihoz, minute opció vásárlása esetén a legnagyobb lehetséges veszteség (a befiizetett összeg) mindig ismert, a fogadás pedig az alátámasztó vagyontárgy (devizapár, árucikk, részvény, index) emelkedésére/esésére történik, emellett a kereskedő a lejárati idővel is tisztában van. Ugyanakkor ilyen esetben a lejárati idő nagyon rövid, mindössze pár perc.

A minute opciók a bináris opciók kategóriájába esnek, így előre meghatározott fix profitot nyújtanak, ha a befektető helyesen tippelt. A befizetés (opciós prémium befizetésének) megtörténte után az eredmény kétféle lehet:

A minute opciók típusai:

A minute opciók előnyei:

A befektetés eredménye pár percel belül kiderül

A minute opciók hátrányai:

Alacsonyabb kifizetés - általában mindössze 70% a hagyományos bináris opciók 80-85%-a ellenében
Kevesebb idő a döntéshozatalra
Nem könnyű helyesen megtippelni az árfolyam mozgásának irányát
A rövidtávú diagramok (gyertya = 1 perc) nem túl megbízhatóak

Összegzés

A rövidtávú (minute) opciók nem a legjobb választások a kezdők számára. Pár perc, illetve akár 60 másodperc nagyon kevés idő az ármozgások megbízható megtippelésére. Ezek az opciók főleg a brókerek számára előnyösek, illetve a tapasztaltabb kereskedők is használhatják őket néhány esetben, ha nagyon erős információkkal bírnak a jövőbeli ármozgásokról.

Ha Ön szeretne pár gyors tesztügyletetet nyitni bemutató számlával, érdemes kipróbálnia a minute opciókat. Viszont, ha Ön komolyan veszi a bináris opciókkal való kereskedést és a pénzkeresést, jobban teszi, ha hosszabb távú opciókban gondolkodik, normál lejárati idővel (30 perc vagy több). Ezekkel ésszerű profitra tehet szert hosszú távon.

Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  IQ Option

Investlab Holdings
Egy új bróker, amely kiemelkedően magas kifizetéseket (92%) biztosít és kis összegű, minimális befizetéssel is nyitható náluk számla.
Egy gyors tipp: Ez a bróker ideális választás azon kezdők számára, akik kis összegű befizetéssel akarják elkezdeni a kereskedést.
Minimum befizetés: $10
 
 
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.