Kezdjen el pénzt keresni 24 órán belül
More information

Breakeven arány: Minimális siker arány, amelyre szükség van ahhoz, hogy Ön profitálhasson a bináris opciókból

Egy bináris opciós kereskedő számára az egyik legfontosabb érték az ügyletek százalékos sikeraránya. Van egy adott minimum arány, amelyet meg kell haladni ahhoz, hogy a kereskedés hosszú távon is kifizetődő legyen. Ezt az arányt break-even aránynak hívjuk és általában 55-60% közé esik. Olvasson tovább, ha szeretné megtudni, hogyan számíthatja ki és milyen mértékben függ tőle a kereskedők hosszú távú profitja.

Mit jelent számomra a breakeven arány (minimális siker arány)?

Ha a siker aránya...

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Markets.com

Safecap Investments Ltd
Megbízható és jól ismert brókercég sok funkcióval.
Egy gyors tipp: Az első befizetést követően mindenképp nézze meg a "Trading signals" részt, ahol ingyenes tanácsokkal látják el.
Minimum befizetés: $100
 

  TradeRush

Altivex Ltd
Menő brókercég, ahol tényleg mindenki érteni fogja a módszert. Én magam is itt kezdtem, ezért 100%-osan ajánlom őket.
Egy gyors tipp: Az eszközeik egyszerűek, de hatékonyak. A bejelentkezéstől a kereskedésig csak négy kattintásra van szüksége.
Minimum befizetés: $200
 
 
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Szerezzen INGYENES információt a módszerről