Bináris opciós stratégiák - a sikeres kereskedők technikái - Meggazdagodtam ezzel a módszerrel és több mint 10.000 dollárt keresek havonta
More information
Zoltan Toth

Bináris opciós stratégiák - a sikeres kereskedők technikái

A bináris opciós kereskedési stratégiák két részből állnak Az első rész a tényleges kereskedői stratégia, amelynek megfelelően a kereskedő érdekes és várhatóan kifizetődő kereskedési lehetőségek után kutat. A kereskedési stratégia pl. tartalmazhatja az árgrafikonok vagy az azokhoz kapcsolódó gazdasági hírek elemzését . A második rész a pénzmenedzsment - ez segít a kereskedői tőke bölcs befektetésében és az egyes ügyletek értékének ésszerű meghatározásában.

Az árgrafikon elemzések indikátorai

Ez a lista jelenleg a MetaTrader platformon technikai elemzésnél, illetve a brókerekkel való későbbi ügyletkötésnél használt indikátorokat tartalmazza. Mindenki egyéni stratégiát használ bináris opciós kereskedéshez. De fontos megjegyezni, hogy kellő mennyiségű tudás, illetve tesztelés/tapasztalat nélkül nem érdemes kereskedni - így hát mindig részletesen is utána kell nézni a dolgoknak. Ha ezen indikátorok felkeltették az Ön érdeklődését, olvasson utánuk az őket bővebben leíró cikkekben.

  • Bollinger-szalagok - ezek az árak körüli sávok. A standard eltérésen alapulnak. Például, Sdev=2 érték esetén az árak az esetek 97%-ában a megadott határokon belül mozognak és csak 3%-ban térnek el ettől (alul/túllépés).
  • Volumen indikátorok - ezeket pl. Anne Couling könyvei remekül elmagyarázzák
  • Sávszélesség (a Bollinger-szalagok szélessége) - ha az ingadozás magasabb, a sávszélesség növekszik, illetve fordítva
  • Egyszerű mozgóátlag (SMA) - a grafikon egyik pontja, amely a záróár átlagát képviseli, pl. az utolsó 30 időszak során (egy időszak pl. 15 perces lehet).
  • RSI (relatív erősség index) - technikai indikátor, amely a legutóbbi nyereségeket a legutóbbi veszteségekkel hasonlítja össze.

Pénzügyi piaci eseménynaptárok

Forex Factory - ingyenes eseménynaptár kínáló weboldal

Ezen naptárak révén Ön áttekintheti a hónapokat/heteket/napokat és megtekintheti azon fontos kereskedési eseményeket, amelyek potenciálisan elmozdulhatnak - mindezt a devizaárfolyamokkal és részvényárakkal együtt. A bináris opciók egyik jó alapstratégiája a következő: rendszeresen figyelni ezen naptárakat, hogy lesz-e olyan esemény, amely egy, az Ön által aktuálisan kereskedett vagyontárgy árát befolyásolhatja.Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Egy modern bróker alacsony minimális befizetéssel
Egy gyors tipp: A bróker segítségével akár hétvégén is nonstop tőzsdézhet akár 1$-os árakon
Minimum befizetés: $10
 

  Binary.com

Binary Ltd.
Az elérhető legismertebb és legnagyobb múlttal rendelkező bróker oldal és az ingyenes fiók létrehozása csupán pár percet vesz igénybe.
Egy gyors tipp: Nagyon alacsony minimum befizetést kínálnak, de ha komoly összeget szeretne keresni legalább 200 dollár befizetése javasolt.
Minimum befizetés: $5
 
 


  Buzási Zsuzsanna (79.122.28.*) Írta

Érdeklődés    még sehol

Tisztelt Tóth Zoltán ! Szeretnék érdeklődni a munka iránt , az email címemre, ha kérhetném. Előre is köszönöm válaszát!

  Erdős Andrea (178.48.95.*) Írta

Több    -

Szia. Én is szeretnék ennyit keresni, szeretném ha még tudnád velem értetni a kereskedés lényegét.

  Séra László (176.63.30.*) Írta

Nyelv használata az ismeretszerzésben

Csak akkor tudnék belépni, ha magyar nyelven is lehetne intézni a dolgokat.

  Roland (94.21.240.*) Írta

Indikátorok    www.iqoption.com

Szia Zoltán! Érdeklődnék, ha nem titok, hogy milyen indikátorokat, milyen beállításokkal alkalmazol. Köszönöm!

  Szűcs Tamás (84.1.187.*) Írta

Érdeklődés    Még sehol. Az Etoroval ismerkedem csak nem vagyok

Szia! Kérdésem lenne. Az Etoroval kezdted a pénzkeresést vagy más broker oldalon?

  valentin iosif (188.211.226.*) Írta

kerdes

szeretnem megkerdezni,hogy mikor lehet elkezdeni es melyik bankba kell lefizetni a toket.

  Kovács Andrea (46.139.233.*) Írta

Kifizetés    Binatex

Szia! Én a kifizetéssel kapcsolatban írnék neked.. A Binatexen vagyok, de visszautasítják a kifizetést és írják hogy valami webmoneyt agy valami ilyesmit hozzak létre. Csináltam is de szerintem nagyon bonyolult nem tudom kezelni. Most mit csináljak? Nekem otp maestro kártyám van. Köszönöm

  Szabó Judit (217.65.121.*) Írta

Re: Kifizetés - Kovács Andrea

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy jutottál-e azóta előrébb a kifizetéssel kapcsolatban? Nekem sem fogadja el a bankkártyás opciót. Köszönöm előre is válaszod! :)

  Kassai Tünde (94.21.36.*) Írta

Tőzsde

Szeretném ki próbálni magam. Elég sok mindennek próbálkoztam én is már de legalabb 1 évet kell várni mire látok belőle valamit. Viszont most 5000ft többet nem igazán tudok be fektetni. Ez lehetséges?

  Trombitás Karolina (79.121.43.*) Írta

érdeklődés    nincs

Szeretnénk érdeklődést,kérni. De lehetne magyarul !!??,

  Rusztikusné Soós Márta (46.139.189.*) Írta

Szép napot kívánok! Szíves elnézést kérek a zavarásért, de kétségeim támadtak a leírtak alapján, hogy legális-e ez a munka. Fáradozását köszöni, tisztelettel: Márti

Összes hozzászólás (megnyitás új oldalon)
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.