Kezdjen el pénzt keresni 24 órán belül
More information

Bináris opciós stratégiák - a sikeres kereskedők technikái

A bináris opciós kereskedési stratégiák két részből állnak Az első rész a tényleges kereskedői stratégia, amelynek megfelelően a kereskedő érdekes és várhatóan kifizetődő kereskedési lehetőségek után kutat. A kereskedési stratégia pl. tartalmazhatja az árgrafikonok vagy az azokhoz kapcsolódó gazdasági hírek elemzését . A második rész a pénzmenedzsment - ez segít a kereskedői tőke bölcs befektetésében és az egyes ügyletek értékének ésszerű meghatározásában.

Az árgrafikon elemzések indikátorai

Ez a lista jelenleg a MetaTrader platformon technikai elemzésnél, illetve a brókerekkel való későbbi ügyletkötésnél használt indikátorokat tartalmazza. Mindenki egyéni stratégiát használ bináris opciós kereskedéshez. De fontos megjegyezni, hogy kellő mennyiségű tudás, illetve tesztelés/tapasztalat nélkül nem érdemes kereskedni - így hát mindig részletesen is utána kell nézni a dolgoknak. Ha ezen indikátorok felkeltették az Ön érdeklődését, olvasson utánuk az őket bővebben leíró cikkekben.

Pénzügyi piaci eseménynaptárok

Forex Factory - ingyenes eseménynaptár kínáló weboldal

Ezen naptárak révén Ön áttekintheti a hónapokat/heteket/napokat és megtekintheti azon fontos kereskedési eseményeket, amelyek potenciálisan elmozdulhatnak - mindezt a devizaárfolyamokkal és részvényárakkal együtt. A bináris opciók egyik jó alapstratégiája a következő: rendszeresen figyelni ezen naptárakat, hogy lesz-e olyan esemény, amely egy, az Ön által aktuálisan kereskedett vagyontárgy árát befolyásolhatja.

Start now

Keressen pénzt három egyszerű lépésben!

A módszerem nem alkalmazható mindenhol. A legtöbb bank és kereskedő nem tudja, miről szól a módszer. És még ha tudnak is róla, soha, semmilyen körülmények között nem adnák ki az átlagembereknek. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, engedéllyel rendelkező brókercéget válasszon, ahol engedik, hogy pénzt keressen. Ez a két kedvenc brókercégem. Regisztráljon az egyiküknél - sőt, akár mindkettőnél. Mindketten jótanácsokkal is ellátják, oktatóvideókat kínálnak, és személyes tanácsadót is adnak Ön mellé, mindezt teljesen ingyen.

Próbálja ki a kereskedési stratégiáit próbaverzióban:

  IQ Option

Investlab Holdings
Egy új bróker, amely kiemelkedően magas kifizetéseket (92%) biztosít és kis összegű, minimális befizetéssel is nyitható náluk számla.
Egy gyors tipp: Ez a bróker ideális választás azon kezdők számára, akik kis összegű befizetéssel akarják elkezdeni a kereskedést.
Minimum befizetés: $10
 
 
 
 
 

 Szóljon hozzá!

Kérdezzen bármit, vagy ossza meg a tapasztalatait
Részletes utasításokat fog kapni e-mail címére.